Mind a(z) 3 találat megjelenítése

linea-szekcionalt-garazskapu

Szekcionált Garázskapu Linea Panelekkel:

  • Kívül-belül vízszintesen bordázott, stukkó mintázatú, szekcionált garázskapu. Belső oldal RAL 9002 törtfehér, külső oldal több színben rendelhető.
  • Kérés esetén ablakokkal, bevilágítókkal, és ajtóval is felszerelhető. Otthoni használatra javasoljuk.
  • Gyors működését a benne elhelyezett rugók biztosítják - a garázs tetőzetére így könnyűszerrel felfekszik. Akár manuálisan is nyitható és zárható. Igény esetén húzómotorral is felszerelhető a még egyszerűbb használat érdekében. A Linea panelekkel ellátott garázskapu nyomatékérzékelős, így ha bármi meggátolja a mozgásban, működését azonnal felfüggeszti.
Külső és belső oldalon is vízszintesen bordázott szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelből, a Linea fehér, Linea RAL9006 és Linea C17 barna panelek kívül-belül stukkó (rücskös) felülettel, 42 mm vastag PU hőszigeteléssel, ujjbecsípődés elleni védelemmel.    

Medio Szekcionált Garázskapu

  • Kívül középbordás, faerezetes felületű, RAL 9010 színű, belül vízszintesen bordázott fehér színű szekcionált garázskapu.
  • Ajánljuk otthoni használatra, akár nagyfokú igénybevételre is.
Rendelje meg most plusz felszereléssel (betekintő, bevilágító)!
  • Rugós kialakításának köszönhetően gyorsan és könnyedén kezelhető, akár kézi erővel is működésbe hozható. Motorikus változatban, húzómotorral felszerelve is gyártjuk. Mindkét változatban nyomatékérzékelőkkel ellátott, tehát a nyitást, zárást azonnal blokkolja, ha valami az útjába kerül.
Az önműködő modellek esetében két modellt különböztetünk meg:
  • A távszabályzóval irányítható garázskapu használata kényelmes, és akár több ajtó nyitására is képes egy adott időben.
  • A GSM elemmel felszerelt ezzel szemben csak a garázsajtó aktiválására képes. Használata mégis könnyebb; mobiltelefonról vezérelhető.
Középbordás mintázatú, 40 mm vastag CFC mentes PU hőszigetelésű, ujjbecsípődés ellen védett, hőhídmentes kívül-belül acéllemez borítású panelből készül. A panelek belső oldala vízszintesbordás mintázatú, fehér színű és stukkó felületű.      

Natura szekcionált garázskapu

A NATURA KAPU LEGNAGYOBB ELŐNYEI:

Felülete teljesen sima, így a por, és piszok nem ragad bele a mintázatába, tisztán tartása egyszerű. Lendületes mozgásáról a gyártás során beépített rugók gondoskodnak, kézzel is egyszerűen működtethető. Nyomatékérzékelős, így azonnal leáll, ha valami visszatartja a nyitás/zárás folyamatait. Kérje akár húzómotorral, személybejáróval, ablakkal vagy bevilágítóval felszerelt változatban is!