Telefonról vezérelhető kapunyitás!

Több technológia közül tud választani, forgalmazunk wifi-s bluetoothos és SIM kártyás kapunyitó vezérléseket. Nem kell többé a kulcsot kersnie, a család minden tagja telefonról tudja vezérelni a kaput.

Az “Automation” alkalmazás lehetővé teszi az RGSM001/S modulhoz csatlakoztatott CAME vagy egyéb automatikák kezelését okostelefon vagy tablet segítségével a “CAMEConnect” cloud szolgáltatás révén. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszerekhez egyaránt letölthető a megfelelő digitális áruházból (Google Play és Apple App Store); írja be a kereső mezőbe a “CAME Automation” szavakat.

Üdvözöljük A Jókai Kaputechnika Weboldalán.

Cégünk Kaputechnikával, tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik 2015 óta. Többféle megoldást tudunk kínálni, termékek széles választékából válogathat. Fogalakozunk szekcionált, billenő, redőnykapukkal, kerítéseket és kertkapukat aminek tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában is nyugodtan hagyatkozhat ránk. Termékeink és szolgáltatásaink közül minden igényre kínálunk megoldást. Ipari ügyfeleink számára legyen szó gyógyszer élelmiszer, logisztika, vagy bármilyen iparról, gyorsjárású kapuink akár tűzálló kivitelben, steril és könynen tisztitható kivitelben, vagy akár fagyasztó helységekbe. Logisztikai megoldások. Sorompók, és beléptető rendszerek.

Kollégáink visszahívják!

2 + 8 =